Výsledky voleb do AS FSV UK a AS UK na volební období 2016-2019 
 

Volby do Akademického senátu FSV UK a Akademického senátu UK na FSV proběhly ve dnech 25. - 27. 11. 2015.

Závěrečná zpráva Volební komise Fakulty sociálních věd UK o výsledcích voleb do Akademického senátu Fakulty sociálních věd UK pro funkční období 1. 2. 2016 – 31. 1. 2019

Protokol o výsledku voleb do Akademického senátu Univerzity Karlovy na FSV UK pro volební období od 1. 2. 2016 do 31. 1. 2019

 
  
 Oslava adventu na UK 
 

2. prosince 2015 se Univerzita Karlova otevře všem svým studentům, absolventům, zájemcům o studium i přátelům při společné oslavě adventu.

V čase od 14:00 do 18:00 budete moci ve venkovních prostorách Karolina potkat zástupce fakult, studentských i absolventských spolků a při kávě či svařeném vínu si užít další program. Ten nabídne i koncerty, workshopy pro děti i dospělé, soutěže, prohlídky historických prostor, prohlídky expozice univerzitního muzea a přednášky s vánoční tematikou.

Oslava adventu bude završena koncertem ve Velké aule Karolina od 19.00.

Ve Studentském klubu Celetná na vás pak čeká program v režii Studentské unie až do pozdních hodin.

více informací

 
  
 Zprávy z osobního oddělení 
 

Projektové řízení – kurz pro zaměstnance UK

Informační, poradenské a sociální centrum UK připravuje další běh kurzu zaměřeného na problematiku projektového řízení, který je určen pro všechny zájemce z řad zaměstnanců UK.

Jeho posluchači získají základní orientaci v dané oblasti a kromě teoretických poznatků se rovněž prakticky seznámí se softwarovými nástroji, které lze při řízení projektu využít.

Prezenční část kurzu proběhne v pondělí 14. 12. od 9:00 do 16 hod. v Celetné 20 (Zelená posluchárna, 1. patro).

více informací a registrace

 
  
 Trendence Graduate Barometer 2016 - vyjádřete svůj názor na svou budoucí kariéru 
 

Kolem 950 vysokých škol po celé Evropě získává cenná data o spokojenosti svých studentů prostřednictvím šetření trendence Graduate Barometer. FSV UK se také účastní letošního vydání této studie. Jedná se o největší evropskou studii v oblasti vzdělání a kariéry. Kolem 280 000 studentů se prostřednictvím sdílení svých cílů a motivací každoročně podílí na utváření budoucího akademického a pracovního prostředí ve své zemi i v celé Evropě. 

Zúčastněte se studie zde: http://www.trendence-gradbarometer.eu a získejte šanci vyhrát:

- 5 x dárkový poukaz v hodnotě 500 € *

- 10 x dárkový poukaz v hodnotě 200 € *

*Dárkový poukaz BestChoice Europe lze uplatnit ve více než 70 online obchodech. Hodnotu poukazu lze rozdělit mezi více partnerských obchodů a poukazy lze rovněž kombinovat.

 
  
 Studentské aktivity 
 

Lasergame bitva FSV UK - druhá část Pětiboje FSV

Přihlašovací formulář: http://bit.ly/lasergame_fsv

Studentské spolky Fakulty sociálních věd si pro vás připravily sérii soutěžních klání - Pětiboj FSV, který vás jistojiště pobaví a nadchne. Můžete se těšit na sportovní turnaj v listopadu, lasergame v prosinci, fotbálek v březnu, beerpong/pingpong v dubnu a také na pubquiz v květnu!
událost na Facebooku

 
  
 Externí nabídky 
 

Vánoční večírek pro SOS dětské vesničky

Absolventi oboru International Economic and Political Studies (IEPS) na FSV UK zvou na vánoční večírek pro SOS dětské vesničky - více informací.


Nabídka stáže - PR asistent/ka v organizaci Bezobalu

Nezisková organizace Bezobalu, z. ú. shání posilu na stáž či dlouhodobější spolupráci na PR aktivitách (mediální monitoring, správa mediálního kontaktlistu, rozesílání tiskových zpráv, vyhledávání témat a tvorba příspěvků na sociální sítě apod.).

více informací

 
  
 Chcete-li přidat sdělení do Newsletteru, prosím, dodejte mi podklady vždy do čtvrtka 24:00 - Sylvie Fišerová, tel. 222 112 285, email fiserova@fsv.cuni.cz
Pokud nechcete dostávat zprávy z této konference, pošlete e-mail na adresu newsletter+unsubscribe@fsv.cuni.cz. Pro přihlášení k odběru zašlete e-mail na adresu newsletter+subscribe@fsv.cuni.cz.